general knowledge for all student

General knowledge
                                General science(element,metal&compound)

Set-1

1.    Which of the following is the lightest metal?

Ans-lithium
2.    Diamond is an allotropic form of
Ans-carbon
3.    Which of the best conductor of electricity?
Ans-sea water
4.    The element common to all acids is
Ans-hydrogen
5.    From which mineral is radium obtained?
Ans-pitchblende
6.    Which form of phosphorus is used in safety match?
Ans-red phosphorus
7.    Stainless steel is an alloy of
Ans-iron,chromium and nickel
8.    Most soluble in water is
Ans-suger

Water has miximum density 

SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment